Sjokolade og bringebær passer utrolig godt sammen og med hasselnøtter i tillegg ble dette noen knallgode muffins. Ikke bare er disse muffinsene knallgode, men de er enkle og raske å bake.
Av denne porsjonen her blir det ca. 10 -12 store muffins, jeg brukte noen muffinsformer som ikke er så store så da ble noen flere muffins av denne porsjonen.
DU TRENGER:
2 store egg
150 gr sukker
150 gr smør
100 gr sjokolade
1 dl melk
250 gr hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Ca. 80 gr frosne bringebær
1 ts maizennamel
70 gr. hakkede hasselnøtter
Egg og sukker piskes til eggedosis. Smøret smeltes og blandes med melken. Smelt sjokoladen. Mel, bakepulver og vaniljesukker blandes. Rør melkeblandingen inn i eggedosisen sammen med smeltet sjokolade og melblandingen. Rør inn de hakkede nøttene og bland maizennamelet med de frosne bærene, og bland det inn i røren.
Sett muffinsformene utover et bakebrett og fyll de opp med røre ca. 3/4 fulle.
Stek ved 200 grader i ca. 20 minutter. Muffinsene avkjøles på rist.
Namnam, dette så godt ut!
SvarSlettSå flink du er:)
klem
Takk skal du ha. Ja dette er virkelig gode muffins. Kan godt serveres lunken med is
SvarSlett