Supergode kokosflarn og de enkleste og raskeste julekakene jeg noen gang har bakt, det er bare å røre alle ingrediensene sammen i en kasserolle og sette små "kuler" på et stekebrett. Av denne porsjonen blir det omtrent 30 kaker, men jeg anbefaler å steke en prøvekake slik at du ser hvor store du vil ha kakene.
DU TRENGER:
50 gr smør
3/4 dl sukker
3 dl kokosmasse
1 ss hvetemel
3/4 ts bakepulver
1 egg
Smelt smøret i en kasserolle med slippbeleg. ta kasserollen av platen og rør inn sukker. Bland sammen kokosmasse, hvetemel og bakepulver og rør det inn i smør/sukker i kasserollen. Tilsett egget til slutt. Sett røren med to teskjeer på stekebrett dekket med bakepapir og trykk de litt flate. Stekes ved 175 grader i 8-9 minutter. Avkjøles litt på stekebrettet før de legges til avkjøling på en kakerist. Oppbevares i tett boks eller på et glass.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar