Et slikt varmt smørbrød er en fantastisk lunsj, men kan også erstatte middag en dag man har det ekstra travelt eller er helt tom for middagsideer. Dette smørbrødet smakte litt salt og litt søtt, en aldeles nydelig kombinasjon sammen med lune tomater, nektarinbåter og et herlig surdeigsbrød.
DU TRENGER TIL 2 VARME SMØRBRØD:
2 litt tykke skiver surdeigsbrød eller et annet godt brød
6-8 skiver spekeskinke
4-6 skiver brie
Blomsterhonning
6-8 småtomater
1 nektarin i båter
Smør/olje
Varm stekepannen med litt smør/olje og stek skivene gylne på begge sider. Legg på spekeskinke og brie, gjerne i litt tykke skiver. Legg lokk på stekepannen og stek på svak varme til osten begynner å smelte, eller legg skivene i stekeovnen ved ca. 200 grader varmluft (det går raskest).
Mens skivene stekes ferdig, legger du tomatene på stekepannen slik at de blir gjennomvarme og begynner å falle sammen, det samme gjør du med noen båter nektarin, slik at den så vidt begynner å få farge. Legg skivene over på tallerkener og topp med nektarinbåter og ringle over honning.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar