..
Dette er en frisk og god dessert som er veldig enkel å tilberede. Den kan serveres i porsjonsglass/skåler som jeg har gjort her, eller i en stor srveringsskål. Jeg har laget mousse i dag som en forfriskning i et bryllup og pyntet med fioler, bringebær og blåbær. Denne porsjonen passer til 6 personer.
DU TRENGER:
2 modne store mango
1 presset sitron
2 ts vaniljesukker
4 plater gelatin
100 gr sukker
3 dl kremfløte
Skrell mangoen, skjær fra steinen og del den i biter. Kjør fruktkjøttet glatt i en blender eller bruk en stavmikser. Legg gelatinplatene i kaldt vann og la de ligge i minst 8 minutter. Pisk kremfløten til en myk krem sammen med sukker og vaniljesukker. Varm sitronsaften og smelt gelatinplatene i sitronsaften. Hell sitronsaft med gelatin i mangorøren og rør godt slik at den fordeler seg i mangomassen, vend forsiktig inn den lettpiskede kremfløten. Hell mousseen i serveringsglass eller i en skål. Settes kaldt til den stivner, minst 6 timer.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar