En pølsemiddag som de fleste barn elsker og voksne med, riktig så god med pølser og pasta. Her er det også en fin anledning til å bruke opp rester, det behøver ikke være akkurat de grønnsakene som står i oppskriften her.
DU TRENGER TIL 2-3 PERSONER:
2 gulrøtter i små biter eller strimler
2-3 middagspølser i biter
Stor bukett brokkoli i biter
Ca. 80 gr pasta av valgfri type
1 løk i biter
4 egg
1 1/2 ss hvetemel
1 dl melk
Salt - pepper
Litt muskatt (kan sløyfes)
Raspet ost
Kok pastaen etter anvisningen på pakken og la den renne av. Skrell og kutt opp alle grønnsakene og kok de 4-5 minutter i lettsaltet vann og hell av alt vannet. Kutt opp pølsene i biter.
Pisk sammen egg, mel, melk og krydder og vend inn pastaen, pølsebiter og grønnsakene.
Hell blandingen i en ildfast form og dryss over raspet ost. Sett formen i stekeovn ved 200 grader og stek i ca. 30 minutter. Serveres med en god salat eller grovt brød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar