Dette ble noen skikkelig gode og mettende muffins, riktig noe å tygge på, helt uten sukker, men med banan og havregryn, smakssatt med honning. Muffinsene passer ekstra godt i matpakken eller som nistemat på reise. Av denne porsjonen ble det 12-14 store muffins eller 16 - 18 mindre muffins.
DU TRENGER:
150 gr store havregryn
150 gr hvetemel
1 1/2 dl kokosmasse
2 ts bakepulver
1/2 ts natron
1 toppet ts vaniljesukker
2 egg
2 1/2 dl kefir eller kulturmelk
Knapt 1 dl olivenolje
3 store most modne bananer
Gresskarkjerner eller solsikkefrø til å strø over
Bland alt det tørre i en bakebolle og tilsett alt det våte og de moste bananene. Rør godt sammen til en glatt røre med en sleiv eller en slikkepott. Sett papirformer i en muffinsform og fyll opp med røre. Sett i forvarmet ovn ca. 180 grader i 25-30 minutter. Avkjøles på rist.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar