Dette blir en myk og saftig sokoladekake som smaker minst like godt som den firkløverkaken i rund form, egentlig er dette en av de beste langpannekaker jeg noensinne har spist. Her er det kake nok til mange enten det nå er en avslutningsdag eller bursdag. Kaken kan fryses både med og uten topping, men den holder seg i flere dager uten å fryses. Vil du kan du dele kaken i to og legge delene oppå hverandre og bruke halvparten av fyllet i mellom. Dette er kake for en langpanne på ca. 30x40 cm.
DU TRENGER:
7 egg
300 gr sukker
200 gr smør
100 gr mørk sjokolade
3 ss nylaget kaffe
200 gr hvetemel
2 1/2 ts bakepulver
GLASUR:
2 dl sukker
2 dl kremfløte
100 gr smør
150 gr Firkløversjokolade
Ha alle ingrediensene til glasuren i en kasserolle, varm forsiktig opp og la massen småkoke i ca. 10 - 12 inutter. Avkjøl glasuren og hell den i et jevnt lag over kaken. Sett kaken kaldt slik at glasuren blir skikkelig fast før du deler opp i ruter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar