fredag 4. oktober 2013

Nakkekoteletter med plommer, blåmuggost og honning


En av de beste middager jeg har spist sa min kjære mann etter dette måltidet, og han hadde helt rett, så enkelt, men så godt. I stedet for plommer kan du bruke eplebåter sammen med blåmuggost. Så her er hele middagen på en panne, enklere blir det ikke.

                      DU TRENGER TIL 2 PERSONER:                         

2 nakkekoteletter
Smør/olje til steking
Salt - pepper
1 rødløk i båter
4 modne plommer
Ca. 50 gr blåmuggost
1 ss honning
Timian

 

Stek kottelettene pent brune på begge sider. Demp varmen på stekepannen og legg på båter av rødløk og plommer delt i to (ta ut stenen). Ringle over honning og la det hele få surre på middels varme til løken er myk og plommene faller litt sammen.


Legg på skiver av blåmuggost, og når den har begynt å smelte, er retten ferdig. Som tilbehør kan du lage en grønn salat, potetsalat, ris eller kokte poteter.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar