tirsdag 28. august 2018

Hvitløksbaguette


Dette synes jeg er den enkleste måten å lage hvitløksbaguette på, de små skivene blir helt sprø og smaker utrolig godt. Du kan bruke ciabatta i stedet for baguette, det blir like godt. Disse små smaksbombene passer godt til en suppe, gryte eller til en salat.

DU TRENGER TIL TO PERSONER:

1 baguette
Ca. 3 store ss smør
1 stort finhakket fedd hvitløk
Ca. 1 ts flaksalt
1 ss finklippet persille
1/2 ss finhakket timian (kan sløyfes)
Noen dråper presset sitron

Finhakk hvitløken, ha den i en skål sammen med saltet og gni dette godt sammen med en gaffel. Rør smøret sammen med finklippet persille, timian og noen dråper presset sitron og rør dette sammen med hvitløk og salt. Smør skivene med hvitløksmøret og legg skivene på et stekebrett som settes i stekeovnen ved ca. 200 grader i ca. 10 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar