Knasende sprø, litt syrlig og fristende er denne påleggssalaten som ble laget på en rest av grillet kylling. Den smakte aldeles nydelig på en rugbrøskive til frokost i dag, og resten forsvinner nok til lunsj.
DU TRENGER:
Ca. 1 stor kyllingfilet eller kyllingrester
1 stilk selleri i tynne skiver/biter
1/2 stort eple eller et helt lite eple
DRESSING:
Ca. 3ss majones
Ca. 3-4 ss lett creme fraiche eller kesam
1/2 ts karri
1-2 ts dijonsennep
Noen dråper sitron
Salt - pepper
Litt sukker eller honning
Kutt alle ingrediensene i små biter og bland de i en skål. Rør sammen og smak til dressingen. Synes du det blir i minste laget med dressing så tilsett litt mere creme fraiche eller kesam. Vend dressingen inn i kyllingblandingen og sett salaten i kjøleskapet til den skal spises.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar