Søk i denne bloggen

onsdag 9. mars 2016

Reker i dill med avocado og spinatmos


Avocado og spinatmos passer også veldig godt til stekt fisk og diverse lakseretter, men jeg serverer den til reker i dag og det smakte nydelig. Denne lille retten er super som en god lunsj, men den kan også være tilstrekkelig til en lett middag

DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

3 kokte egg
Ca. 150 - 200 gr rensede reker
4 skiver røkt laks
Ca. 2 ss finklippet dill
Ca. 80 gr frisk spinat
1 avocado
Sitronsaft
1-2 ts god olivenolje
Salt - pepper 
Liten klype chilikrydder


Del avocadoen, fjern stenen og ta ut innmaten med en skje. Kjør avocado og spinat i en blender til fin mos. Har du ikke blender går det greit med en stavmikser også. Smak mosen til med sitron, olivenolje, salt, pepper og chili. Rens rekene og bland de med finklippet dill, kok eggene og del de i to. Anrett reker, røkt laks og egg på tallerkener sammen med avocado og spinat mosen. Servere med godt brød.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar