Søk i denne bloggen

onsdag 17. februar 2016

Grønnkål og brokkoliwok med smørstekt torsk


Her i huset har vi fråtset i grønnkål en tid, og grønnkål er full av vitaminer og mineraler, og utrolig godt og lett å anvende. Vi bruker grønnkål i supper og gryter, i salater og i wok. I dag har grønnkålen fått selskap av brokkoli og litt grønnsaksrester og serveres sammen med torsk stekt på panne, men det er grønnkålen som har hovedrollen i dag.

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

2 stk torsk uten skinn og bein
Salt  - pepper
Smør til steking

WOK:

Grønnkål (nesten en hel pakke
1/2 brokkoli med stilk i små buketter/biter
1 gulrot i staver/biter 
1/2 persillerot i biter
Olje
1 ss soyasaus
1ss søt chilisaus
pepper


Strø salt og pepper på torsken og stek den i smør på stekepannen på vanlig måte. Ha olje i wokpannen eller bruk en gryte eller stekepanne. La oljen bli godt varm, og ha i grønnsakene, rør rundt hele tiden og demp varmen hvis du ser at det blir for varmt. Tilsett soya og chilisaus. Gønnsakene er ferdig etter a. 5-6 minutter. Kvern over litt pepper, så er det bare å servere.


2 kommentarer:

  1. Hei. Skal soya- og chilisausen serveres ved siden av, eller blandes og stekes sammen med grønnsakene?

    SvarSlett
  2. Beklager at det ikke kommer tydelig frem, men soya og chilisalsa skal blandes/smakes til i grønsakswoken

    SvarSlett