fredag 17. juli 2015

Pannestekt laks med mango og avocado salsa


Dette smaker virkelig av sommer, laks med mango, en spennende matopplevelse, så har du ikke prøvd dette før så bør du prøve nå, du vil bli overrasket over den nydelig kombinasjonen. Mangosalsa med avocado og mynte, bare så utrolig godt og passer likegodt til kjøtt som til fisk.


DU TRENGER TIL TO PERSONER:

2 - 3 laksefileter uten skinn og bein
Salt - pepper
Smør/olje til steking
La smør/olje bli varmt på stekepannen. Strø salt og pepper på laksefiletene og legg de i stekepannen. Når du ser at laksen begynner å få en lysere farge oppover på siden av laksefileten, snur du den og lar den steke ferdig på den andre siden. Pass på at du ikke steker for lenge da blir laksen tørr og ikke så god, 3 minutter på hver side er vanligvis nok.


MANGO OG AVOCADO SALSA:

1 mango i små biter 
1 avocado i små biter
1/2 liten finhakket rødløk
1 finhakket tomat uten kjerner


DRESSING:
 
2 ss eplesider eddik
3-4 ss god olivenolje
1 ts honning (eller en klype sukker)
Salt - pepper
2 ss finhakket mynte

Bland alle ingrediensene til dressingen og vend den inn i de oppdelte grønnsakene. Smak til med salt og pepper.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar