lørdag 4. oktober 2014

Butterdeigstenger med parmesanost


Så lenge man får kjøpt butterdeig fra fryseren i butikken er disse ostestengene her raske å tilberede. Smaker godt til et glass vin, til suppe og passer godt på tapasbordet.

DU TRENGER:

1 pakke frossen butterdeig
Parmesanost

Legg butterdeig platene på et bakepapir på kjøkkenbenken og la de få tine ca. 20 minutter. Bruk et kjevle og kjevle platene slik at de blir ca 1/2 gang så stor som opprinnelig. Bruk en skarp kniv eller en trinse og del platene opp i remser på ca. 3-4 cm. Kutt opp tynne strimler av parmesanost og legg osten på butterdeigstrimlene før du tvinner remsene sammen slik at osten blir i midten. Du kan også drysse over litt paprikakrydder eller chilipulver hvis du vil ha litt mere smak.


Legges på bakepapirkledd stekeplate og stekes ved ca 200 grader til de blir gylne og sprø. Butterdeigstengene kan oppbevares i tett boks, men blir gjerne litt "slappe", da kan de legges i stekeovnen på 200 grader og får raskt igjen sin opprinnelige sprøhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar