Søk i denne bloggen

mandag 7. april 2025

Kylling med pak choi

 

 Pak choi er blitt veldig populær i Norge, det er ikke så rart, den har en herlig smak, fin krispighet og er veldig anvendelig. I dag har jeg brukt den sammen med kylling og søt chilisaus.

DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

4 overlårfileter av kylling

2 små pak choi

1/2 løk i båter

Salt - pepper

1/2 dl vann

SWEET CHILIMARINADE:

Ca. 1/2 ss raspet fersk ingefær

1 1/2 ss soyasaus

2 ss sweet chilisaus

Ca. 2 ss olivenolje

Litt presset lime

 
 Lag chilimarinaden ved å blande sammen ingefær, soyasaus og sweet chilisaus i en skål. Sett ovnen på 220 grader. Vend kyllingen i marinaden og legg den i et ildfast fat som du skal steke retten i. Ta vare på resten av marinaden. Stek kyllingen i 20 minutter. Vask og rens pak choi og løk, ringle over olivenolje, strø på salt og pepper og pess over litt lime. Legg pak choi og løkbåter mellom kyllingbitene og hell over resten av marinaden. Tilsett 1/2 dl vann og sett formen i ovnen igjen og stek i 15 minutter til.  Serveres med ris eller en salat.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar