En kjapp pølserett med en god og kremet saus som er godt likt av store og små. Av pølser kan du bruke det du har for hånden, men litt grove pølser smaker aller best i denne retten. Blander du parmesan i ostetoppingen gir det en ekstra liten piff på det hele. En grønn salat gjerne med litt frukt smaker nydelig til denne pølseretten.
DU TRENGER TIL 3-4 PERSONER:
Ca. 350 - 400 gr pølser
1 stor rødløk i tynne skiver
10-12 småtomater
SAUS:
2 dl kremfløte
3/4 dl vann
2 ss søt chilisaus
1 ss dijonsennep
1 kyllingbuljongterning
1 ts oregano
1/2 ts salt
TOPPING:
Ca. 100 gr raspet ost
Skjær pølsene i skiver, del opp løken og del de små tomatene i to. Legg pølseskiver og løkskiver lagvis i en ildfast form og legg tomatene over. Ha alle ingrediensene til sausen i en kasserolle og gi det et oppkok før den helles over pølser og løk i formen. Topp med rikelig med ost. Sett formen i stekeovnen ved ca. 210 grader i ca. 30 minutter til osten har fått en gylden farge.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar