onsdag 22. mars 2023

Pølser i form med rødløk, tomater og poteter


 En velsmakende og lettvint pølserett som blir ekstra god hvis du bruker ekstra gode pølser, gjerne pølser med kraftig smak.

DU TRENGER TIL 4 PERSONER:

400 - 500 gr gode pølser i skiver

4-5 poteter i tynne skiver

1 rødløk i tynne skiver

3-4 tomater i biter

Salt - pepper

Olivenolje

 

Ca. 2 ss finklippet persille

Ca 1 ss god sennep

Ca. 3-4 ss god olivenolje

Sett stekeovnen på 200 grader. Skrell og kutt potetene i tynne skiver, bruk gjerne en mandolin, men det går greit med en ostehøvel. Bland potetskivene med olivenolje og legg potetene i bunnen av en ildfast form, dryss over salt og pepper. Stek potetene i ca. 20 minutter eller til de er knapt ferdig. Del tomatene, fjern frøene og kutt tomatene i biter. Rør godt sammen olivenolje, sennep og persille, bland dette med tomatbitene og hell dette over potetene. Legg på pølseskiver og topp med rødløk i tynne skiver. Stek formen videre i 15-20 minutter eller til løken er litt sprø. Serveres med en grønn salat.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar