En velsmakende og lettvint pølserett som blir ekstra god hvis du bruker ekstra gode pølser, gjerne pølser med kraftig smak.
DU TRENGER TIL 4 PERSONER:
400 - 500 gr gode pølser i skiver
4-5 poteter i tynne skiver
1 rødløk i tynne skiver
3-4 tomater i biter
Salt - pepper
Olivenolje
Ca. 2 ss finklippet persille
Ca 1 ss god sennep
Ca. 3-4 ss god olivenolje
Sett stekeovnen på 200 grader. Skrell og kutt potetene i tynne skiver, bruk gjerne en mandolin, men det går greit med en ostehøvel. Bland potetskivene med olivenolje og legg potetene i bunnen av en ildfast form, dryss over salt og pepper. Stek potetene i ca. 20 minutter eller til de er knapt ferdig. Del tomatene, fjern frøene og kutt tomatene i biter. Rør godt sammen olivenolje, sennep og persille, bland dette med tomatbitene og hell dette over potetene. Legg på pølseskiver og topp med rødløk i tynne skiver. Stek formen videre i 15-20 minutter eller til løken er litt sprø. Serveres med en grønn salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar