Søk i denne bloggen

fredag 8. oktober 2021

Pasta med kremost og laks

En rask og lettlaget pastarett som er blitt en favoritt hos oss. Den kan varieres med røkt laks eller med laks stekt på stekepannen. Uansett er det en velsmakende og mettende liten middagsrett.

DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 porsoner med tagliatelle eller en annen pastatype

Ca. 150 gr røkt eller stekt laks

80 - 100 gr kremost med urter

1/2 dl kremfløte eller melk

Skall og saft av 1/2 sitron

1 liten pose spinat

Salt

Dill

Raspet parmesan


Kok pasta etter anvisningen på pakken i rikelig lettsaltet vann. Stek laksen hvis du bruker stekt laks. Skjær laksen i skiver. Rør sammen kremost, kremfløte og raspet sitron, og smak til med sitronsaft. Hell kokevannet av pastaen, sett den tilbake på platen med svak varme og vend spinaten inn i pastaen sammen med kremostblandingen. Legg pastaen over på et serveringsfat, legg på laksen og dryss over raspet parmesan. Pynt med dill


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar