fredag 27. august 2021

Rekerøre med rødløk og dill

 
 En herlig røre med reker, dill og rødløk, en røre til hverdags og til fest. Spis den som pålegg på skiven, på grove vafler, rull den inn i lefse eller bruk den til fest som forrett eller på et koldtbord.


DU TRENGER:

Ca. 300 - 350 gr rensede reker

Ca. 1 - 1 1/2 dl majones 

Et par ss rømme eller creme fraiche

1/2 liten finhakket rødløk

Noen Sukkererter

Pepperrot

Dill

Noen dråper presset sitron

Salt og pepper 


Rens rekene og hakk halvparten av rekene grovt. Finhakk rødløk og dill og kutt sukkerertene i  biter. Rør sammen majones og rømme og smak til med pepperrot, sitronsaft og salt og pepper. Rør inn reker, rødløk, dill og biter av sukkererter. Denne rekerøren blir aller best neste dag.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar