lørdag 16. mai 2015

Påleggssalat med egg, kylling og karri


En slik påleggssalat er veldig anvendelig, ikke bare er den nydelig på smak, den kan lages mager med gresk yoghurt eller med rømme eller creme fraiche for den som bruker lavkarbo eller ikke er redd for kalorier. Salaten smaker nydelig sammen med ruccola i  wraps, i små mini croustades, på små skiver av mørkt brød eller rett og slett som pålegg på brødskiva.



DU TRENGER:

1/2 rødt finhakket eple
1/4 finhakket rødløk
1 kyllingfilet eller rester av kylling i små biter
2 hardkokte egg som finhakkes
1 - 2 ts karri
5 ss majones
5 ss rømme eller creme fraiche (kan byttes ut med gresk yoghurt)


Vask eplet godt og kutt det i små biter med skallet på. Kutt opp løk og kylling. Ha disse ingrediensene i en skål, tilsett karri og rør godt. Nå er det viktig at du ikke bruker for mye karri med det samme, du må nesten smake til, ikke alle er like glad i sterk karrismak. Tilsett rømme og majones, rør godt sammen før du vender de hakkede eggene forsiktig inn. Oppbevares tildekket i kjølesskpet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar