Det er så lettvint med mat der man putter alt i en form og setter det inn i ovnen, da får man tid til å gjøreandre ting mens middagen lager seg selv. Til denne pølseformen passer det best med pølser som har en kraftig smak, gjerne hvitløkspølser eller andre pølser som er godt krydret, av grønnsaker kan man bruke det man har for hånden derfor er det vanskelig å oppgi mengde på de forskjellige ingrediensene. Dett blir en kraftig pølseform med mye smak så det passer godt med potetmos eller et godt brød som tilbehør.
TIL DENNE FORMEN TRENGER DU:
1 rødløk i båter
2 fedd hvitløk
Litt squash i biter
1 eple i tynne båter
Litt sopp (kan sløyfes)
Noen grønne bønner (kan sløyfes)
2 pølser helst pølser med litt smak
1 boks hermetiske tomater i biter
1 stor ss tomatpure
Ca.1 ts timian
Ca. 1 ts basilikum
Raspet ost
Salt - pepper
Smør/olje til steking
Løk og hvitløk surres til det blir blankt i litt olje eller smør, tilsett tomatpureen og la den få surre med et par min. Tøm over boksen med de hakkede tomatene og smak til med krydder. Champignon får surre i litt olje på stekepannen sammen med noen grønne bønner. Legg squach, campignon, eplebåter og litt tykke pølseskiver i en ildfast form, tøm over tomatrøren og ha ost på toppen.
Stek ved ca. 200 grader i ca. 20 - 25 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar