DU TRENGER TIL 2 PERSONER:
Ca. 400 gr fersk eller frossen torsk i porsjonsstykker
litt olje til formen
salt, pepper
litt revet skall av lime eller citron
1 rødløk
1 fedd hvitløk
ca. 40 gr brune linser
en stor neve spinat (gjerne frossen)
noen skiver bacon
1 stor eller to små rødbeter
Ca. 400 gr fersk eller frossen torsk i porsjonsstykker
litt olje til formen
salt, pepper
litt revet skall av lime eller citron
1 rødløk
1 fedd hvitløk
ca. 40 gr brune linser
en stor neve spinat (gjerne frossen)
noen skiver bacon
1 stor eller to små rødbeter
Begynn med å skylle linsene godt i et døslag under rennende kaldt vann og kok de i lettsaltet vann i ca. 15 min. Skrell og kok rødbetene til de er møre og del de i skiver.Legg fisken med litt olje i en ildfast form strø over salt, pepper og revet lime. Bak fisken ved ca. 200 gr. i ca. 13 -18 minutter alt
etter størrelse på fiskestykkene. Surr løken til den blir blank sammen med hakket hvitløk. Tilsett linsene og la det hele surre noen minutter. Tilsett spinat rett før servering, spinaten skal bare falle sammen. Stek noen skiver bacon. Kokte poteter smaker godt til denne fiskeretten.
etter størrelse på fiskestykkene. Surr løken til den blir blank sammen med hakket hvitløk. Tilsett linsene og la det hele surre noen minutter. Tilsett spinat rett før servering, spinaten skal bare falle sammen. Stek noen skiver bacon. Kokte poteter smaker godt til denne fiskeretten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar