søndag 10. juli 2016

Bringebær og nektariner i musserende vin


Nå bugner det av friske bær i butikker og torg så bruk bærene til desserter, i salater, lag marmelader og syltetøy og frys ned slik at du har litt på lur til vinteren. Er du ekstra sprek så plukker du bærene selv i skog og mark, da får du også litt trim på kjøpet. Denne desserten her kan også serveres som en velkomstdrink, og den kan servers uten alkohol ved å bruke Mozell eller sitronbrus.


DU TRENGER TIL 4 GLASS:

3 nektariner uten skall og i små biter
1 kurv bringebær
2 ss sukker
Ca. 4 dl musserende vin 
Mynteblader og blåbær til pynt


Skrell nektarinen og del de i små biter som legges i en skål. Strø over sukker og la det stå noen minutter. Legg lagvis i glass bringebær og nektarinbiter, pynt med noen blåbær og mynteblader og hell over musserende vin ved servering.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar