Smaker nydelig nystekt som middag eller lunsj, men er også fantastisk kald dagen derpå. Ta med en bit i lunsjpakka til jobben eller i matboksen på tur.
DU TRENGER:
1 ferdig paideig eller en hjemmelaget
2 store rødløk i tynne ringer
Ca. 2 ss finhakket soltørkede tomater
3-4 ss olivenolje
1/4 potte timian, bare bladene
2 ss balsamicoeddik
1 trekant brie
2 store tomater
Pepper - salt
God olje til å dryppe over ved servering
Trykk paideigen ut i bunnen på en paiform og prikk den med en gaffel. Hell olje i en stekepanne, la oljen bli varm, men ikke så varm at den ryker. Legg i rødløk, balsamicoeddik, timianblader og litt salt og pepper. La dette surre over middels varme i ca 20 minutter. Løken skal kun bli blank og myk, ikke brunes. Hakk fint de soltørkede tomatene og dryss de over paideigen. Legg på den stekte løken, ost i skiver og skiver av tomater på toppen. Stekes ved 180 grader i ca. 40 minutter. Ringle over god olje ved servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar