tirsdag 2. mai 2017

New York- sandwich


Varmt ostesmørbrød smaker helt supert, dette smørbrødet her er litt annerledes enn de varme smørbrødene jeg vanligvis lager, men det var skikkelig godt og det var et raskt måltid å lage. Hvorfor det heter New York-sandwich vet jeg faktisk ikke.

DU TRENGER TIL 2 DOBLE VARME SMØRBRØD:

4 skiver grovt brød (lyst brød kan brukes)
8 litt tykke skiver gul ost (helst en ost med litt smak)
4 skiver bacon
Eggerøre av 3-4 egg
Smør til steking
Tomater


Lag eggerøre av 3 eller  4 egg. Stek bacon i litt smør og legg de på et kjøkkenpapir slik at fettet renner av. Ha litt smør på stekepannen, la det smelte og legg på to skiver brød. Legg to skiver ost på hver skive, legg eggerøre på osten, og bacon på eggerøren. Topp med to skiver ost på hver skive og topp med de siste to brødskivene. Legg lokk på stekepannen og la skivene bli pent brune før de snus og stekes på den andre siden. Smørbrødene spises mens de er varme.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar